Iltapäivätoiminta

Kerhotoimintaa järjestetään Suur-Ahvenkosken koululla ma-pe klo 7.00 - 16.30. Kerho on tarkoitettu esikouluikäisille varhaiskasvatuksena sekä 1.- 2. luokan oppilaille kerhotoimintana. Aamutoiminta on tarkoitettu esikouluikäisille ja 1. luokan oppilaille. Toimintaa järjestetään 13.8.2018 - 31.5.2019 välisenä aikana koulun työpäivien mukaisesti. Esikoululaisille järjestetään tarpeen mukaan varhaiskasvatusta myös koulujen lomapäivinä (syysloma, joulu- ja hiihtoloma). Tästä tarpeesta huoltajien tulee tiedottaa hyvissä ennen loman alkua, jotta varahoitopaikka voidaan järjestää. Päivähoitoa sitä tarvitseville järjestetään syys- ja talvilomalla Touhulassa ja joululomalla päiväkoti Majakassa.

Aamu- ja iltapäivähoidossa oleville lapsille tarjotaan aamiainen klo 8.00 sekä välipala klo 14.00.

Aamu- ja iltapäivähoidossa on sekä ohjattua toimintaa että vapaata olemista ja leikkiä sisällä sekä ulkona.

Toiminnasta vastaavat aamuisin Elina Muuri ja iltapäivisin koulunkäynninohjaaja Taru Aronen. Toiminnassa mukana ovat tarvittaessa muut koulunkäynninohjaajat Satu Skoas ja Maarit Mattila.

Iltapäiväkerhon puh. 044 7676667 alkaen 13.8.2018.