Iltapäivätoiminta

Iltapäivätoimintaa järjestetään Suur-Ahvenkosken koululla ma-pe klo 16.30 asti. Kerho on tarkoitettu esikouluikäisille varhaiskasvatuksena sekä 1.- 2. luokan oppilaille kerhotoimintana. Aamutoiminta esikouluikäisille järjestetään lukuvuonna 2019-2020 päiväkoti Touhulassa. Toimintaa järjestetään 12.8.2019 - 29.5.2020 välisenä aikana koulun työpäivien mukaisesti. Esikoululaisille järjestetään tarpeen mukaan varhaiskasvatusta myös koulujen lomapäivinä (syysloma, joulu- ja hiihtoloma). Tästä tarpeesta huoltajien tulee tiedottaa hyvissä ennen loman alkua, jotta varahoitopaikka voidaan järjestää. Päivähoitoa sitä tarvitseville järjestetään Touhulassa tai päiväkoti Majakassa.

Iltapäivähoidossa oleville lapsille tarjotaan välipala klo 14.00.

Iltapäivähoidossa on sekä ohjattua toimintaa että vapaata olemista ja leikkiä sisällä sekä ulkona.

Toiminnasta vastaa koulunkäynninohjaaja Taru Aronen, tarvittaessa muut koulunkäynninohjaajat.

Iltapäiväkerhon puh. 044 7676667 alkaen 12.8.2019.